Анне Бикова та Сергій Биков писали “Нову Конституцію” Юлії Тимошенко. Тільки політолог проросійський і ще донедавна подружжя підтримувало Медведчука

Анне Бикова та Сергій Биков

Маловідомі, проте, доволі балакучі Анне Бикова та Сергій Биков сіли у калюжу. Дружина одного з політологів розповіла, як її чоловік писав “Нову Конституцію” Юлії Тимошенко. Тільки політолог проросійський і ще донедавна подружжя підтримувало Медведчука.

Політконсультант Анне Бикова заявила у Facebook, що одним з авторів передвиборчої брошури Юлії Тимошенко під назвою “Нова Конституція” є її чоловік, Сергій Биков, котрий теж представляється політологом

Відповідне повідомлення з’явилося на її сторінці 21 вересня 2018 року, у день проведення Тимошенко форуму “Новий економічній курс України”.

Ось повний текст допису Бикової:

“Пам’ятаю той день, коли Сергія запросили до робочої групи по розробці нового суспільного договору та нової Конституції. Це викликало інтерес.

Пройшло півроку роботи. Сьогодні, на форумі “Новий економічній курс України” у роздаткові матеріали входить велика брошура. Це – проект концепту нової Конституції України. Згадую безліч ночей, які Сергій Биков просидів на кухні з горнятком кави та ноутбуком. Це викликало професійне захоплення.

Тримаю зараз цей концепт у руках. Ґрунтовна праця. В ній – сили, мізки, ідеї багатьох людей і мого чоловіка. Це викликає гордість”.

Сергій та Анне Бикови працюють в “Інституті публічної політики і консалтингу” (“Інполіт”), де Биков є головою, а провідним експертом – Кость Бондаренко.

Протягом останніх кількох років подружжя відкрито виступало у пресі із заявами на користь Віктора Медведчука, а Сергій навіть вважав Революцію Гідності “державним переворотом”. Також він підтримував міського голову Кривого Рогу Вілкула-старшого й, окрім того, закликав звільнити з-під варти організатора повномасштабного російського вторгнення Олександра Єфремова (Партія регіонів).

Ще у січні 2018 року Биков наголошував: у формуваннях “ДНР”-“ЛНР” на окупованих територіях російських громадян немає, а Київ має оголосити амністію бойовикам.

І, взагалі, стверджував він, не можна займатися зовнішньою політикою “з позиції україноцентризму” й замість співпраці з ЄС та НАТО слід втілювати в життя “мирний план Медведчука”.

Останнім часом Бикови симпатизують партії “Батьківщина”, що прослідковується у їхніх заявах на ТБ і в інтернет-виданнях, й виступають з лекціями для руху “Батьківщина молода”.

Для довідки

У квітні екс-заступник голови СДПУ(о) у 2005-2010 рр., консультант ПР із питань взаємодії зі ЗМІ у 2012-2013 рр. Олексій Мустафін оголосив про початок співпраці з “Батьківщиною” на ниві “медіа-консультування”.

Приблизно з того часу фіксується й різка зміна політичних уподобань Бикових.

null

null

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

null

null

null