У Львові завівся сексуальний маніяк

Орудує ненормальний в межах Левандівки.

Львів'янка, яка постраждала від сексуального маніяка розповіла подробиці інциденту. Про це повідомляє Depo.Львів, з посиланням на її допис у Фейсбук.

За її словами, вона пропустила свою нічну маршрутку. У неї сів телефон і вона не могла набрати чоловіка, щоб він її зустрів. Жінка вирішила скоротити шлях і не йти через кінцеву, де вночі завжди купа алкашів.

"От йшла я, доходжу до Роксоляни 26, як раз минаю стару рампу, і тут відчуваю, як хтось ззаду бере мене за руку. Перша думка була, що хтось знайомий. Хотіла повернутись, але він не дав. Притис мені щось до спини. Погрозив прирізати, завів за будинок, найтемніший кут, що є в тому районі, і змусив йому по*рочити. Він лапав мене, просив дивитись і не зупинятись, бо інакше не кінчить. А я лише намагалась його розгледіти. Але було надто темно. Все, що мені вдалось запам'ятати – його зріст, статуру, голос і…запах. Коли він кінчив – то вибачився. Сука, вибачився, Карл! Що він не хотів мені нашкодити, але йому дуже треба було. Для чого я все це тут написала? Я вчора написала заяву в поліцію. Але по тому, що я пам'ятаю вони його не знайдуть. Тому, жінки, дівчата, якщо в когось щось таке було – напишіть мені в приват. Якщо це було нещодавно – напишіть заяву. Чим більше буде ниточок, тим більше шансів його знайти. Ну, а якщо у вас такого не траплялось – будь обачні. Не ходіть самі після темряви, не пускайте гуляти своїх доньок, і завжди тримайте при собі заряджений телефон і балончик чи шокер", – написала вона.