У Таїровській селищній раді вкрадена гербова печатка, а частина документів знищена

Вчорашній день в Таїровській громаді став квінтесенцією злочинних методів боротьби за владу: тітушки, бійки, а потім крадіжка гербової печатки і знищення документів.

Потрапити в напередодні заблоковану будівлю селищної ради вдалося вчора ближче до ночі. Депутатський корпус на чолі з новою виконуючою обов’язки голови ради Ларисою Бурлакою в присутності телеканалів оглянули приміщення і виявили пропажу гербової печатки селищної ради і факт крадіжки або знищення важливих документів.

Незважаючи на присутність правоохоронців, зайти в будівлю ради вдалося тільки після тривалих переговорів з Хасаном Хасаевим – батьком колишнього голови селищної ради Тимура Хасаєва. Хасан Хасаєв позиціонує себе як радник сина і його колишньої виконуючої обов’язки першого заступника Наталії Чегодар.

Судячи з усього, зниклі документи могли якимось чином скомпрометувати Чегодар і Хасаева.

Вчора, нагадаємо, в селищної раді проходила сесія, під час якої більшість депутатів проголосувало за відставку голови ради Тимура Хасаева. Обов’язки селищного голови повинні були покласти на секретаря ради Ларису Бурлаку. Після рішення про відставку молоді люди спортивної зовнішності (як видно, прихильники Хасаева) заблокували будівлю. Лариса Бурлака і деякі депутати залишилися зовні в очікуванні вирішення конфлікту.