Одеські рятувальники беруть участь в міжнародному тренінгу

У Кракові на базі воєводської комендатури Державної пожежної служби згідно з програмою “Польська допомога для розвитку” за сприяння МЗС Республіки Польща, розпочався третій навчальний модуль проекту “Збільшення дієвості реагування українських аварійно-рятувальних служб на надзвичайні ситуації – етап II”.

У заході беруть участь представники Головного управління ДСНС України в Одеській та Івано-Франківській областях. Захід урочисто відкрив Малопольський воєводський коментант старший бригадир Марек Бабенек. Пан Комендант побажав натхнення та позитиву учасникам тренінгу, а також висловив надію, що слухачі зможуть отримати нові знання для подальшого застосування їх під час виконання своїх завдань.

Пройшли теоретичні навчання за тематикою навчально тренінгового модуля – організація аварійно-рятувальних робіт на воді. Молодший бригадир Бартолемі Грушок, керівник водолазних груп воєводської комендатури Державної пожежної служби міста Кракова ознайомив учасників тренінгу з принципами організації та реалізації рятувальних робіт під водою і над водою. Навчання триватимуть до 11 серпня.