В школі №94 відбулася завершальна зустріч учасників україно-ізраїльської конференції

На базі Одеської спеціалізованої школи I-III ступенів №94 з поглибленим вивченням івриту та інформатики імені Володимира (Зеєва) Жаботинського відбулася завершальна зустріч учасників україно-ізраїльської конференції «Нові освітні технології та проекти (стартапи) в системі середньої освіти України та Ізраїлю».

Директор Одеської СШ №94 Світлана Манченко розповіла присутнім про управлінські аспекти сучасного освітнього середовища.

Учитель інформатики і технології Анна Мічуріна поділилася результатами роботи зі створення учнями роботів, розповіла про перемоги на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з робототехніки та інформаційних технологій, а також представила методичні посібники, які отримали гриф Міністерства освіти України.

Гостям представили досвід роботи педагогів школи щодо застосування нових освітніх технологій на уроках івриту, інтегрованого вивчення івриту, історії та традицій єврейського народу, розповіли про участь школярів у міжнародних проектах «Маса Шарош», «Маса ле Ісраель», «Школи-близнюки», «Йофе».

Після закінчення конференції президент Асоціації керівників навчальних закладів «Відроджені гімназії України» та організатор Першої українсько-ізраїльської конференції «Нові освітні технології та проекти (стартапи) в системі середньої освіти України та Ізраїлю» Ярослав Турянський вручив сертифікати учасникам з Львівської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької , Вінницькій, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській, Одеській областей, а також Києва, Харкова та Одеси.