В Одесі відкрилася українсько-ізраїльська освітня конференція

На базі Одеського навчально-виховного комплексу №4 «Загальноосвітня школа I-III ступенів – гімназія» відкрилася українсько-ізраїльська конференція «Нові освітні технології та проекти (стартапи) в системі середньої освіти України та Ізраїлю».

У конференції, що проходить в рамках зустрічі учасників Всеукраїнської асоціації «Відродження гімназії України», беруть участь педагоги з різних куточків України та представники делегації з Ізраїлю. Учасників привітала директор департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневіч, розповівши про особливості впроваджених інновацій та стартап-проектів в області «Освіта».

Віце-президент асоціації ФІСЕ Алекс Шнайдер представив актуальні доповіді «Створення сучасного освітнього середовища в Україні: управлінський аспект» і «Наша відповідальність і освітні виклики в постійному оновленні програми навчання в школах Ізраїлю. Створення стартапів».

Програмою українсько-ізраїльської конференції, що проходить за підтримки департаменту освіти і науки, а також департаменту міжнародного співробітництва та маркетингу Одеської міської ради передбачено проведення робочих столів, дискусій, пленарних сесій та інших заходів.