У арт-центрі «Дзиґа» проходить висавка Тіберія Сільваші «Роботи на папері».

З 25 червня до 25 липня у арт-центрі «Дзиґа» проходитиме висавка Тіберія Сільваші «Роботи на папері».

Тіберій Сільваші відомий не лише у живописі,а й у інсталяціях,фото і терії мистецтва.Митець закінчив КСХШ та працював у майстерні Т.Н.Яблонської.Секретар Кохсу по роботі з молодими художниками та голова молодіжного об‘єднання.

"Композиція про взаємовідносини між видимим і тим, що складає його основу, як фізичну, так і ментальну. Між шаром фарби який складає видиму частину, утворюючи форму, сталі зв’язки структури, і тим, що приховане, що складає основу того, на чому цей шар тримається" – це і є епітафія виставки.

Паперова основа –  це частини рекламних журналів, щоденних газет, телевізійних програм. Їх основна функція в минулому– доставка інформації. Матеріальна основа повідомлення –  візуальні зображення і текст. Вони є носіями тимчасовості, негайної інформації яка, виконавши свою функцію, переходить в архіву і приречена на технологічну переробку або зникнення і гниття у відходах людської діяльності. Закритий шаром фарби папір, носій тексту з тимчасовою звісткою, переходить з актуального часового виміру в метафізичний час живопису.

«Світ не завжди такий як нам здається на перший погляд. Те, що сховано, своїм невидимим для нас життям, продовжує приймати участь у структурах того, що ми бачимо. Для когось головним буде те, що утворює стійку форму, а для когось знання того, що за цими видимими формами є невидимі сили схованих знаків»,  -зазначає автор.
Це друга композиція митця у Львові.