Львівський депутат з фракції Добродомова виграв суд у ЛМР у справі забудови колишньої території заводу

Депутат заявляє, що врятував цим промислову зону.

Валерій Веремчук виграв суд проти Львівського фрезерного заводу у справі «поширення ним недостовірної інформації».

Позов подав пан Гринчук, який замішаний у дивних діях з ЛМР.

Як виявилося, саме пан Гринчук 5 вересня 2018 року звернувся до директора департаменту містобудування ЛМР С. Коровайника з офіційним листом, в якому просив змінити детальний план території, де розміщений завод, на землі багатоквартирної житлової забудови.

«Цей лист викривав справжні наміри керівництва Львівського заводу фрезерних верстатів – не розвивати виробництво, а забудувати територію. Вочевидь, мій запит із пропозицією затвердити детальний план території у районі вулиць Зелена, М. Пимоненка, Д. Січинського зі збереженням її як зони промислового виробництва, став їм кісткою у горлі. Адже таким чином я вирішив убезпечити підприємців від посягань горе-забудовників. Я закликав мерію зробити все можливе, щоб припинити рейдерські атаки на майно фірм, які за 20 років через вливання коштів, оновлення обладнання, створили нові якісні виробничі потужності», – коментує Веремчук.

За словами Валерія Веремчука, рішення суду розставило все по своїх місцях, в жодні ймовірні позови і надалі не зупинять його у захисті підприємців.

«Йдеться про львівських виробників, збереження робочих місць для львів՚ян! Вони потребують підтримки, а не витіснення тільки тому, що хтось вирішив збудувати нову багатоповерхівку», – наголосив Веремчук.