Хмельницькі патрульні затримали винуватця ДТП

Інформує поліція Хмельницької області.

17 червня, близько 15-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих, що сталась на вулиці Щедріна.
Прибувши на місце події, інспектори з'ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем Mercedes, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечного бокового інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ, після чого зник з місця події. 
Отримавши орієнтування на ймовірного порушника, інспектори направились у пошуках винуватця ДТП. Невдовзі, на одному із гаражних масивів, патрульні виявили кермувальника та його автомобіль із явними механічними пошкодженнями. Заявник упізнав водія, який керував автомобілем та спричинив ДТП. Окрім цього, під час спілкування із водієм, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. 
Патрульні оформили на водія Mercedes ряд адміністративних матеріалів:

✅ протокол за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП;
✅ протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення ДТП;
✅ протокол за частиною 4 статті 130 КУпАП – за вжиття алкоголю після вчинення ДТП (результат приладу Драгер 1.1 проміле);
✅ постанову за статтею 126 КУпАП – за те, що у чоловіка не було при собі посвідчення водія.

Вкотре наголошуємо усім кермувальникам, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже наслідки можуть бути і трагічними.