Закарпатські полісмени виявили 6 п’яних водіїв

Один з молодиків був у стані наркотичного сп'яніння, інформує ГУНП у Закарпатській області.

У селі Драгово Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки "ВMW", на якому не було номерних знаків. За кермом автомобіля перебував молодий місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і був у неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що водій перебуває під дією наркотиків, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп'яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції одержали інформацію від громадян про те, що містом їздить машина, за кермом якої перебуває п'яний водій. Поліцейські зупинили вказаний автомобіль марки "Таврія", за кермом якого перебував житель села Онок Виноградівського району в стані алкогольного сп'яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили  водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Чоп працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили опівночі автомобіль марки "Оpеl Vіvаrо" на львівських номерах, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусідньої Львівської області в стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "ВАЗ-2101", на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Теково Виноградівського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки "Vірer", яким керував без захисного шолома і належних документів місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп'яніння, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще одного п'яного водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.