Автоаварії у Підволочиську: троє чоловік опинилися у реанімації (Фото)

 

Вчора, 3 червня, з різницею у півтори години у Волочиському районі сталося одразу дві ДТП, у результаті яких троє чоловіків опинились в реанімації.

 

Так, близько 18.00 години у місті Волочиськ по вулиці Незалежності 37-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі "Subaru Forester", не впорався з керуванням та допустив зіткнення із деревом.

У результаті ДТП водій автомобіля та його 35-річний пасажир отримали тілесні ушкодження у вигляді політравми і були госпіталізовані до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Стан здоров'я потерпілих лікарі оцінюють як важкий.

О 19.30 годині у Волочиському районі на перехресті доріг М-12 та "Волочиськ — Поляни" 64-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі "ЗАЗ Славута", допустив зіткнення з автомобілем "ЗАЗ Ланос" під керуванням 38-річного хмельничанина.

У результаті ДТП водій автомобіля "ЗАЗ Славута" отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому щелепи і був госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з'ясовують усі обставини ДТП.