В Одесі з’явився новий стадіон

Урочисте відкриття нового спортивного комплексу відбулося сьогодні в Одеській школі № 100 Малиновського району Одеси.

Замовником будівництва виступило муніципальне управління капбудівництва, а підрядником, за допомогою проведеного в минулому році тендеру, стала компанія «Соттосервіс».

Кількість і пропускна здатність майданчиків нового стадіону дозволить проводити на його території як навчально-тренувальної роботи, так і різні змагання, спартакіаи та інші масові фізкультурні свята.

Футбольне поле вкрите штучною травою, яка рекомендована FIFA і UEFA. При правильному використанні термін експлуатації такого покриття коливається в межах від 15 до 20 років. Баскетбольний та волейбольний майданчики, а також бігові доріжки покриті гумовою крихтою з поліуретаном, що також максимально збільшує термін служби спортмайданчиків. Крім цього на стадіоні присутня зона з тренажерами для занять воркаутом.

Для глядачів обладнані комфортні трибуни на 170 осіб. Сучасне освітлення дозволить проводити заняття навіть в темний час доби.

На новий стадіон з міського бюджету було виділено близько 20 млн. гривень, а відкривав його мер Одеси Геннадій Труханов і віце-мери Анатолій Орлов і Павло Вугельман.

Мер Одеси запалив символічний олімпійський вогонь, який відкрив малі спортивні ігри. На стадіоні виступили шкільні команди черлідингу, баскетболісти, футболісти, гімнасти та дзюдоїсти. А учні школи подарували Геннадію Трухановому почесний подарунок – зроблений власними руками макет нового стадіону.