В Ужгороді провели благодійний бал (Фото)

Вже четвертий благодійний бал відбувся вчора, 31 травня, в атріумі Закарпатської ОДА. Культурно-мистецька акція, традиційно присвячена Дню Європи та Міжнародному дню захисту дітей, мала на меті зібрати кошти на підтримку Вільшанського дитячого будинку-інтернату. Участь у заході взяли представники влади, дипломати, підприємці, творча еліта Закарпаття.

На благодійному аукціоні під час балу можна було придбати роботи вихованців Вільшанського дитбудинку. Перший лот – роботу Василя Чорнія “Весняні квіти” викупив в.о. голови ОДА Ярослав Галас, відтак присутні також активно долучилися до аукціону. Загалом під час торгів продали 28 мистецьких лотів. З урахуванням пожертв у фотозоні балу організатори за вечір виручили 235 тисяч 100 гривень, що значно перевершило кошти, зібрані в попередні роки. Благодійні пожертви керівництво будинку-інтернату планує витратити на обладнання деревообробної майстерні для вихованців.

Після аукціону гості мали змогу побачити показ одягу за народними мотивами дизайнера Оксани Василян, а також потанцювати і поспілкуватися у святковій атмосфері – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.