Рашисти поцілили в об’єкт залізничної інфраструктури на Львівщині

Залізниця зазнала руйнувань, проте люди не постраждали. Іще три ракети збили українські ППО

В ночі 17 травня 2022 року після оголошення про повітряну тривогу львів'яни почули вибухи – регіон зазнав ракетного удару рашистів. Як зранку повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, рашисти своїми ракетами поцілили в об'єкт інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих не надходило.

За словами очільника області, за попередніми даними ракети летіли зі сходу.

Іще три крилаті ракети вдалося знищити підрозділам ППО Повітряного командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ. "Від імені усіх жителів Львівщини – величезне дякую вам за роботу.

Спокійного усім дня", – зазначив Козицький.

Очільник Львівщини також зазначив, що під час другої за ніч повітряної тривоги небезпека ракетного удару була із акваторії Чорного моря. На щастя, небезпека минула.

Ракетний обстріл Львівщини також прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

" Цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та 2 масові хвилі ракетних вильотів.

У Львові жодна ракета не приземлилась. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз.

У одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом.

Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет.

Що буде відбуватись далі передбачити важко. Тому ходіть в укриття!

Не знімайте прильотів ракет чи роботи ППО. Такі відео потрібні московській агентурі. Не уподібнюйтесь русні, будь ласка.

Бережіть себе і допомагайте фронту!", – написав Андрій Садовий в соцмережі "Facebook".