У Львові почав працювати світлофор на перехресті вул. Бандери і Федьковича

Вулиця Бандери пройшла реконструкцію, зараз триває введення в експлуатацію світлофорів

На вулиці Степана Бандери, яка пройшла реконструкцію, ввели в експлуатацію іще один, вже четвертий, світлофорний об'єкт. Про це повідомили в ЛКП "Львівавтодор".

Відтепер на перехресті вул. Бандери та Федьковича запроваджено світлофорне регулювання. Для того, щоб увімкнути світлофори, довелося тимчасово дооблаштувати тут  користоване обладнання.

«Через війну в нашій державі доставка з Європи нового світлофорного обладнання затримується. Для уникнення небезпечних ситуацій на дорозі тимчасово дооблаштували на перехрестях з вулцями Героїв УПА і Федьковича користоване обладнання з резерву і запустили світлофори. Нове обладнання змонтуємо після нашої перемоги», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, світлофори на перетині вулиць Бандери – Героїв УПА у робочий режим увімкнули 11 травня. Проєктом передбачено будівництво та реконструкцію світлофорних об’єктів на 5 перехрестях із вул. С. Бандери. На сьогодні таке регулювання здійснюється на чотирьох: на перетині з вулицями Політехнічною, Антоновича, Героїв УПА та Федьковича.