Відновив свою роботу фонтан перед Львівською оперою

Всі витрати по обслуговуванню цього фонтану взяв на себе благодійний фонд "Сокар Благо"

У Львові на площі перед Оперним театром запрацював головний фонтан міста. Цьогоріч, зважаючи на воєнний стан, сухий фонтан працюватиме без музичного супроводу. А обслуговування та відповідно всі витрати взяв на себе Благодійний фонд «Сокар Благо». Про це повідомляють у пресслужбі Львівської міськради.

Як розповів керівник Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, процес запуску фонтану тривав кілька днів, оскільки необхідно було провести очищення, перевірку та тестування обладнання.

Водограй у центрі міста працюватиме щоденно з 10.00 до 22.00 год. Підсвітку фонтану залишили, її вмикатимуть з 17.00 до 21.10.

Також днями запрацював водограй на пл. Двірцевій біля залізничного вокзалу.

Нагадаємо, після зимової перерви у Стрийському парку запрацював фонтан «Івасик-Телесик». А  перед Великодніми святами увімкнули три львівські фонтани: «Водолій» і «Криниця з левами» на вул. Коперника та фонтан на площі Митній.

Проте, як зазначали в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, через війну не всі водограї відновлять свою роботу. Зокрема, фонтани на пл. Ринок та пл. Марійській закриті захисними металевими конструкціями, тож вони не працюватимуть.