У Львові ракетами пошкоджено три тягові підстанції

Через пошкодження підстанцій у частині міста відсутня електроенергія. Без струму лишилося три насосні станції

У Львові через ракетну атаку, яка сталася сьогодні біля 20:25, в місті є перебої із електропостачанням, частина міста залишилася без електроенергії. Через знеструмлення передавача зник сигнал ефірного телебачення Т2, також відсутній сигнал частини FM-станцій.

За словами начальника Львівської ОВА Максима Козицького, в результаті ракетного обстрілу пошкоджено три електричні підстанції.

У Львові через ракетну атаку, яка сталася близько 20.25 години 3 травня, виникли перебої з електропостачанням, частина міста залишилася без електроенергії. Пошкоджено три електричні підстанції. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.  

«Ракетний удар по Львову, пошкоджено три електричні підстанції. Працюємо над відновленням електропостачання», – повідомив він.

На даний момент повітряну тривогу вже відмінено, проте в багатьох районах міста сирени так і не сповістили про відбій тривоги.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, в наслідок ракетного удару в місті знеструмлено дві насосні станції ЛМКП "Львівводоканал".  Наразі відновлюють водопостачання через альтернативні джерела електроенергії. 

Наразі відомо про одного пораненого внаслідок ракетного обстрілу.

Доповнено: Сигнал ефірного телебачення Т2 на усіх каналах у Львові відновлено ближче до 23:00.