Львівська філармонія запрошує на концертну програму “Великодні дзвони”

Концерти відбудуться 1 травня о 16:00 та о 18:00. У них візьмуть участь Ірина Доля, Назар Савко, театр танцю "Життя" та інші

ДОБРО переможе зло, а СВІТЛО – темряву! 1 травня Львівська національна філармонія запрошує усіх на концертну програму «Великодні дзвони». Подій буде дві – о 16:00 та о 18:00, тож відвідати її зможуть усі охочі!

«Великодні дзвони… Вони повні урочистості та радості, вони дарують нам відчуття миру та спокою…У лютому 2014 після століть мовчання дзвони Михайлівського Золотоверхого пролунали як набат, попереджуючи про небезпеку…У лютому 2022 тривожні дзвони сповістили – війна! З того часу і до тепер вони щодня з надією проголошують, що ДОБРО переможе зло, а СВІТЛО – темряву!» – розповідають організатори.

Для слухачів виступлять знані виконавці: Ірина Доля, Назар Савко, Ольга Верхоляк-Томків, Академічний інструментальний ансамбль «Високий Замок» (художній керівник – Андрій Яцків). У танці найтонші емоції і переживання передасть Танцтеатр «Життя» (художній керівник – Ірина Мазур).

У їх виконанні звучатиму українська інструментальна музика, популярні й улюблені українські народні та авторські пісні.

Кількість місць обмежена.

Квитки можна придбати за посиланнями:

Великодні дзвони / 16:00 : https://philharmonia.lviv.ua/event/easter-bells/ 

Великодні дзвони / 18:00 : https://philharmonia.lviv.ua/event/velykodni-dz