У Львові ілюзіоніст Олександр Дуб виступав для дітей-переселенців (ФОТО)

Відомий ілюзіоніст показав шоу "Повір у чудо" – інтерактивну програму із жартами та цікавинками для дорослих та дітей

У приміщенні Леотеки – Львівської обласної бібліотеки для дітей учора відбулася шоу-програма "Повір у чудо" від ілюзіоніста Олександра Дуба. Її глядачами стали діти, в тому числі – із вимушено переміщених осіб. Шоу насичене жартами та цікавинками для дорослих та дітей. Про це повідомили пресслужбі Львівської ОВА.

Юні глядачі стали водночас і учасниками шоу. Програма включала фокуси з кубиком Рубиком, гру з мотузками, «чарівним» капелюхом, м’ячиками та іншим реквізитом для фокусів.

Після завершення шоу діти отримали подарунки – кульки та солодощі.

Захід організували спільно адміністрація бібліотеки та департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА. Серед глядачів – вихованці НРЦ «Оберіг», Львівського міського центру соціальних служб «Між нами».

Привітав маленьких глядачів заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

«Ми хочемо, щоб перебуваючи тут, ви мали гарний настрій та позитивні емоції. Бажаємо, щоб ви були здоровенькі, росли на радість батькам і Україні. Треба вірити, що наші Збройні Сили подарують нам перемогу!», – сказав Іван Собко.

Долучилися до заходу також директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк та заступниця директорки Тетяна Плугатор.

Зазначимо, що в Львівській обласній бібліотеці для дітей щодня працюють різноманітні студії: «Мальована книга» (по п’ятницях), «Клуб настільних ігор», «Smart Leo Kids», програмування та 3D-моделювання (по вівторках), «Леопузики» (по четвергах). Гуртки діють для всіх охочих, зокрема, і для переселенців – багато з них стали постійними відвідувачами бібліотеки.