В Одесі загинуло двоє робітників в результаті обвалення на будівництві

В Одесі правоохоронці встановлюють обставини обвалення на будівництві житлового комплексу Green’s, в результаті якого загинуло двоє людей. Під завалами опинилися двоє чоловіків 38-ми та 61-го року, які виконували будівельні роботи.

Сьогодні близько 16-ї години до поліції надійшло повідомлення про обвалення котловану та конструкцій майбутнього житлового будинку на вулиці Академіка Сахарова, повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області.

Будівельників завалило в траншеї. На місці події співробітники ДСНП провели рятувальні заходи за допомогою шанцевого інструменту   із залученням екскаватору. Тіла двох робітників витягли з-під завалів.

Правоохоронці слідчо-оперативної групи Лиманського відділу поліції встановлюють усі обставини, які призвели до загибелі людей. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового  розслідування за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.