У центрі Льовова побили й пограбували іноземців (Відео)

Сьогодні вночі, патрульні 2-го батальйону отримали виклик на вулицю Святого Теодора, де відбувся розбій. Інспектори прибули на місце та побачили двох іноземців з тілесними ушкодженнями. Потерпілі розповіли, що на них напали після того, як вони вийшли з нічного клубу. Четверо нападників використали щодо них газовий балончик, побили та забрали гроші, мобільний телефон і паспорт. На місце приїхала бригада швидкої допомоги та госпіталізувала чоловіків.

Патрульні опитали очевидців події, а також переглянули камери відеоспостереження, які зафіксували злочинців. Дізнавшись опис нападників та напрямок їхнього руху, офіцери передали інформацію всім екіпажам поліції. Патрульні впізнали одного з чоловіків, адже нещодавно він вже мав проблеми з законом. Екіпаж розпитав водіїв таксі, чи бачили вони подібних осіб. Один з таксистів розповів, що двоє сіли в автомобіль Opel та попрямували в напрямку вокзалу. Інспектори вирушили туди також.

На вулиці Чернівецькій патрульний побачив, як в заклад заходить схожий по опису чоловік. Офіцер викликав підкріплення та зайшов з колегами всередину. Там вони затримали одного з ймовірних нападників, а в туалеті виявили ще одного. За сміттєвим відром, патрульний побачив предмет, схожий на пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. 19-річного та 24-річного чоловіків передали слідчим, повідомляє патрульна поліція Львівської області.