Раб Януковича Олександр Іваницький та сепаратист Дмитро Співак потрапили до команди Зеленського

Олександр Іваницький

Обвести навколо пальця команду “Зе” виявилося не так вже й важко. Це доказує одесит-сепаратист Дмитро Співак та його соратник Олександр Іваницький. Разом вони війшли до списку Слуги Народу. Українці цього року обрали нового Президента, ним став Володимир Олександрович Зеленський. Більшість його перемогу асоціюють як всеукраїнський протест старій корупційній системі. Про Дмитра Співака ми розповімо у кінці матеріалу, а пока декілька слів про Олександра Іваницького!

Володимир Олександрович став уособленням напрямку на докорінну зміну старих облич на благо держави. Він і його партія «Слуга народу» не тільки запевняли українців, що не вестимуть у владу старі протухлі обличчя, а й взагалі визвались стати найпотужнішим гарантом боротьби з ними. Але зразу же після дня інавгурації народ міг спостерігати як до 6-го Президента зі всіх сторін почали підбиратись старі корупційні політики. Всі розуміли, що не варто робити поспішних висновків, і Володимир Олександрович обов’язково в одну мить дасть їм відсіч. Та, нажаль, зі стартом виборів до Верховної Ради нашестя старих владних злочинців тільки посилюється. І ще більше прикро, що частина з них знаходить прихисток саме в рядах пропрезидентської партії «Слуга народу».

У ЗМІ часто поширюють інформацію, що та чи інша партія банально займається продажем місць у Парламенті 9-го скликання, не виключенням є начебто й «Слуга народу». Ми не станемо зараз це стверджувати, адже для таких заяв потрібні вагомі докази. Але є інший, не менш кричущий і вже доведений факт – це те, що від імені партії «Слуга народу» у Парламент просуваються корупційні політики часів Януковича. Явним і вкрай неприйнятним прикладом є Олександр Іваницький, який висувається по 134 окрузі, це Малиновський район Одеси.

Як бачимо ми все ж знайшли певні критерії за якими партія «Слуга народу» прихистив даного чиновника! Звісно, що це все жарти і те що Олександр Іваницький підходить по оголошених критеріях пропрезидентської партії – це абсурд! Та все ж він там, і питання: де дивиться Президент Зеленський який обіцяв, що старі корумповані обличчя часів Януковича не потраплять у Верховну Раду через його партію???

Зараз Іваницький має бути вкрай стурбований, адже його попередня партія «Довіряй справам» об’єдналась із «Опозиційним блоком», який створений на основі «Партії регіонів» бо це може вдарити по його репутації як партійця «Слуги народу». Та крім того його політична нестабільність також сама за себе все говорить, і часи під крилом Януковича нікуди не приховати від людей. Український народ все бачить, і те що Олександр Іваницький накинув на себе «Зе-ковдру» аж ніяк не піде на користь партії «Слуга народу». Українці масово почали обговорювати, що від нових облич в Парламенті будуть лише назви партій! Крім того, дуже прикро таку тенденцію спостерігати від партії «Слуга народу», яка принаймні донедавна асоціювала себе вироком старій системі. Тому керівництву партії варто задуматись і за допомогою «Іваницьких» не плювати українцям в лице, адже наш народ вольовий і сильний, і в один момент навіть не буде говорити «Думай-те»… він просто зробить висновки і почне діяти!

Шановний Володимире Олександровичу, сьогодні на з’їзді партії «Слуга народу» під час презентації вашої команди Ви оголосили першу двадцятку, і повний список ваших кандидатів. Ви також сказали: «Можливо, комусь із недобросовісних вдалося нас обдурити. Але чесна журналістика і громадськість допоможе нам це виправити ».

Хочемо звернути Вашу увагу на одного з кандидатів в народні депутати від партії «Слуга народу», під номером 33 в списку – Дмитра Співака.

Для початку про його політичне минуле. До 2006 року в Одеській міській раді Співак представляв інтереси Валерія Коновалюка, який в той час «з’їв» Сергія Тігіпка і очолив партію «Трудова Україна». Хочемо нагадати, що «Трудова Україна» у 2004 році підтримала Віктора Януковича.

Хто такий Співак Дмитро Павлович?

У 2010 році Співак Дмитро Павлович кардинально змінює погляди, і ставати керівником міської «Батьківщини», який по всіх каналах віщав полум’яні промови про те, наскільки сильний і мудрий керівник Юлія Володимирівна. Дмитро Співак одноголосним рішенням конференції був виключений з одеської організації партії «Батьківщини» і склав з себе повноваження голови ». І вже через два роки в 2012, «наш» громадський діяч активно допомагає політраді партії «Україна вперед» і особисто Наталії Королевської зрадили тоді Тимошенко. До речі, Дмитро Павлович став членом політради партії Королевської і навіть балотувався до Верховної Ради.

У недавньому минулому Співак активно підтримував вже колишнього президента України Петра Порошенка і навіть був його довіреною особою на одній з виборчих округів міста Одеси. А в 2014 році він балотувався по 133 округу від політичної партії «Блок Петра Порошенка».

Його політичні амбіції змінюються, як флагшток від напрямку вітру.

Півтора роки тому він обвивали пороги Вадима Рабиновича і партії «За життя». Після виходу Євгена Мураєва, днював і ночував біля офісу партії «НАШІ». При цьому є провідним авторської аналітичної програми «Суб’єктивні підсумки» на телеканалі «NewsOne», який зараз, як відомо, належить Віктору Медведчуку, у якого він знаходитися на зарплати.

Володимир Олександрович поставте завдання своїм помічникам прогугліть останні висловлювання Дмитра Співака на Вашу адресу, які засуджує Ваші дії і указ про повернення Саакашвілі, каже, що «це фатальна помилка Зеленського», що феноменальний рівень підтримки Вас це «лише кредит довіряючи, який швидко розтане» , що Ваш президентський термін буде коротким «півтора-два роки».

Відносно Михайла Саакашвілі – на його автомобілі Мерседес за часів його губернаторства стояли номери від лексуса ES300, 2004 року. Господиня: Співак Світлана Володимирівна, мати і бізнес-партнер екс-депутата міськради Дмитра Співака.

Два місяці тому на каналі «112», який контролюється структурами Віктора Медведчука (Глава політради політичної партії «Опозиційна платформа – За життя») Дмитро Співак заявив, що «кандидат» на посаду президента сорока мільйонної країни не вимовив жодного політичного мессенджа, «ніхто не знає, хто такий Зеленський як політик, тому що сам Володимир Зеленський не знає, який Зеленський політик. У цьому його слабкі сторони, але в цьому наша даність », – заявив« експерт »Співак.

Бізнес у Дмитра Співака так само цікавий, як і він сам. Підконтрольна йому компанія при будь-якій владі стабільно вигравала тендери на поставку харчування в дитячі садки Одеси. А як годують наших дітей – Ви і самі знаєте.

Сім’я Співака володіє рестораном «Буфет» на Катерининській і наливайки «Дісвет» на Привокзальній площі в місті Одесі, а також фірмами «Юніком-С» і «Олімпія Сервіс», які постачають продукти харчування в школи і дитячі садки Одеси.

Трохи про фірму «Олімпія Сервіс» для розуміння: дана компанія була зареєстрована в 2009 році, і в 2014 році прокуратура Малиновського району Одеси відкрило справу, що стосується посадових осіб відділу освіти Малиновської райадміністрації і керівництва «Олімпії Сервіс» і ТОВ «Юніком-С». Мова йде про ознаки розкрадання бюджетних коштів і фальсифікації бухгалтерської документації. За даними правоохоронців, чиновники змовилися з керівництвом зазначених підприємств і внесли в документи неправдиві відомості про отримання продуктів харчування навчальними закладами.

Незважаючи на минулі недавно обшуки і розгляди, пов’язані із закупівлями неякісного масла для шкіл і дитячих садів Миколаєва, чиновники знову зробили закупівлю у одеської фірми «Олімпія-Сервіс».

20 лютого 2019 року почалися обшуки і розслідування в Комунальному виробничому підприємстві по організації харчування в навчальних закладах Миколаївської міськради через закупівель неякісних продуктів, при яких було зафіксовано розкрадання бюджетних коштів.

Йшлося про постачання неякісного вершкового масла для харчування в дитячі садки Миколаєва від фіктивної фірми з Одеси «Олімпія-Сервіс», яке маслом зовсім і не було.

У свою чергу в поліції повідомили, що продукт, яким годували дітей у садках Миколаєва, не є вершковим маслом, так як частка молочних жирів в ньому становила менше 1%.

З підприємствами Співака розірвані договори про співпрацю з причин неякісних продуктів харчування подаються в школи і дитячі сади Одеського регіону.

Виникають резонне питання до Вас, шановний Президент – чи має моральне право «слуга народу» у вигляді перебіжчика, нестабільного в своїх політичних поглядах і людини, який отруює організми наших дітей неякісними продуктами харчування в школах Одеси і Миколаєва, і якщо у нього вийде ввести Вас в оману і обдурити ваших помічників і просочитися в депутати, то неякісне харчування з’явиться у всіх школах України завдяки депутатському мандату.

Чи має право людина, що збігає з будь програвши вибори політичної сили, який змінив стільки політичних панів, говорити за всю Одесу, і отримати депутатський мандат прогресивної подає надії для народу України політичної партії «Слуга народу».

Не допустіть щура на корабель, який пливе до перемоги.

Відкритий лист жителів Одеської області

Співак Дмитро Павлович – корінний одесит, тому відповімо йому по нашому, по одеськи: “Я вас благаю, перестаньте сказати!”. Ідейний патріот, бігає з партії в партію, від лідера до вождя – Дмитро Співак.

Дмитро Співак – депутат Одеської міської ради, тонко відчуває політичну кон’юнктуру. Він має унікальну здатність, будучи завжди при владі, створювати видимість опозиції.

В одному зі своїх інтерв’ю в далекому 2010 році Дмитро Павлович сказав, що тільки «небіжчики і ідіоти не змінюють своїх поглядів». Слава Богу, він – человок поки ще живий, тому і погляди змінює свої часто. Так, до 2006 року в Одеській міській раді Співак представляв інтереси Валерія Коновалюка, який в той момент «з’їв» Сергія Тігіпка і очолив партію “Трудова Україна”. Цікаво, що «Трудова Україна» підтримала у 2004 році Віктора Януковича.

У 2010 Дмитро Павлович кардинально змінює погляди і стає керівником міської “Батьківщини”. Тоді з усіх екранів одесити мали щастя слухати полум’яні промови Дмитра Співака, про те на скільки сильний і мудрий керівник Юлія Володимирівна.

Уже через два роки (в 2012) наш громадський діяч активно допомагає політраді партії «Україна вперед» і особисто Наталії Королевській, яка зрадила Тимошенко. До речі, Дмитро Павлович став членом політради партії Королевської і навіть балотувався до Верховної Ради України.

Сьогодні Дмитро Співак активно підтримує вже Президента України Петра Порошенка, і навіть був його довіреною особою на одній з виборчих округів міста Одеси.

Виникають резонні питання: чи має моральне право слуга, який змінив стільки політичних панів, говорити за всю Одесу? Чи має право людина, що збігає з будь-якої програє вибори політичної сили, говорити про негідників і лизоблюди?