Львів надає гуманітарну допомогу водоканалам України

До Львова приїхала гуманітарна допомога, яку зібрали в межах німецької ініціативи Water4Ukraine.

Для постраждалих водоканалів України привезли п’ять автомобілів та технічне обладнання. Координаційним центром гуманітарної допомоги став «Львівводоканал». Підприємство скеровує її тим містам, які постраждали найбільше та потребують термінової допомоги для відновлення постачання питної води.

«Наші німецькі колеги переправили через кордон п’ять автомобілів та технічне обладнання, які необхідні для налагодження операційної роботи водоканалів на сході України. Ми щиро дякуємо німецькому народу та зокрема усім причетним за ініціативність та небайдужість до наших проблем!», – повідомляють у ЛМКП «Львівводоканал».

Ініціативу Water4Ukraine започаткував начальник відділу корпоративних комунікацій та стратегічного маркетингу приватної компанії об’єднаних комунальних послуг міста Вупперталь Ельмар Тієн. Також ініціативу підтримує Асоціація комунальних підприємств Німеччини та Міністерство економіки та фінансів Німеччини. На сьогодні ця ініціатива зібрала уже понад 150 тисяч євро для водоканалів України.