Рух по Деволановскому узвозу перекрили до кінця року

Влада Одеси з 10 квітня перекрила рух на Деволановскому узвозі на ділянці між вулицей Єврейською та Карантинним узвозом. Про це повідомила прес-служба міськради.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов.

Обмеження руху пов’язано з необхідністю проведення заміни інженерних мереж під Деволановским узвозом: водопроводу, каналізації, електромереж, мереж зв’язку та інше.  А також продовження робіт в рамках капітального ремонту спуску.

За словами головного інженера Управління капітального будівництва Одеської міськради Василя Нікітенко, дорога буде перекрита до кінця року. Після робіт по оновленню комунікацій буде відремонтовано дорожнє покриття, проведено благоустрій тротуарів й  встановлено зовнішнє освітлення.

Капремонт Деволановского узвозу веде компанія «Ростдорстрой». Минулого літа вона виграла тендер на реконструкцію вулиці  вартістю майже  200 млн грн. Йдеться тільки про дорожні роботи й  заміні комунікацій: зруйновані будівлі  по узвозу знаходяться в приватній власності, й, відповідно, витрачати на їх ремонт бюджетні кошти не можна.