З фасаду будівлі у центрі Одеси обвалилися великі камені та пошкодили припарковані машини

Вчора вдень у самому центрі міста великі елементи фасаду обрушилися з кінотеатру «Одеса» на припарковані під ним автомобілі. Про це повідомила “Думська” та очевидці в соцмережах.

Але деякі одесити сумніваються в тому, що камені, могли відвалитися з фасаду будівлі, так як саме в цьому місці фасад цілий. Можливо, що цеглини кинули з даху зловмисники.

Одна з машин отримала серйозні пошкодження, автомобілю камені розбили всі заднє скло і верхній скляний люк. А на іншому авто залишили глибокі вм’ятини на капоті.

Люди які проходили під будівлею під час обвалення дивом не постраждали.

Відзначимо, що кінотеатр «Одеса», розташована площі Віри Холодної за адресою Спирідонівська, 1/3. Він закрився на початку 2000-х і вже багато років стоїть у запустінні та може становити небезпеку для перехожих.

Більше 10 років тому на будівлі збиралися надбудувати п’ятиповерхову скляну конструкцію і перетворити в готель на 139 номерів, але в мерії проект відхилили. А в 2014 році власник будівлі, компанія «Технобуд», намагалася продати його за 10 мільйонів доларів, але угода так і не відбулася.

Фотографії “Думська”.