Черкаські комунальники відмиють пару мільйонів на новій техніці

Черкаські комунальники готуються до нової афери. Керівництво КП “ЧЕЛУАШ” буде ініціювати виділення коштів для придбання нової техніки.

Про це повідомив директор комунального підприємства Олексій Мельник, інформує прес-служба на своїй сторінці у Facebook.

“Звичайно, я буду подавати пропозиції під час розгляду Програми соціально-економічного розвитку міста на 2018 рік. Зокрема для підприємства необхідно закупити 5 одиниць техніки, що буде оснащена відвалами та піско-соле розкидачами. Її можна буде залучити не лише для прибирання, а й для вивозу сміття.

Також для виконання якісного ремонту доріг було б доречно прибрати для підприємства асфальтоукладник, каток (в нас зараз є один, але він маленький) і фрезу (вона нині є, але дуже стара). Не буде зайвим придбати ще декілька тракторів для прибирання тротуарів, адже двома одиницями техніки це важко зробити. Взагалі я б дуже хотів, щоб депутати виділили коштів для закупівлі скандії – це універсальна машина, за допомогою якої можна збирати листя (пилососом), прибирати прибордюрну територію (щіткою) і навіть мити дороги (поливалкою)”, – повідомив директор КП “ЧЕЛУАШ” Олексій Мельник.