На Одещині затримали двох чоловіків за крадіжки двоколісників

Поліцейські викрили двох мешканців Подільського району в крадіжках велосипедів, – повідомляє прес-служба поліції регіону.

Їхні дії кваліфіковані за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у сховище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

На Балтщині раніше судимий 25-річний житель села Гольма забрав велосипед з підсобного приміщення домоволодіння односельчанки. Потерпіла звернулася до поліцейського офіцера громади Андрія Бондаренка, який разом із колегами з територіального підрозділу поліції оперативно встановив зловмисника.

Аналогічна подія сталася в Кодимі. Отримавши від жінки заяву про зникнення велосипеда зі складського приміщення, поліцейські територіального відділу поліції протягом доби встановили, що до злочину причетний 31-річний містянин.

«Викрадені транспортні засоби вилучені. Фігурантам буде повідомлено про підозру після отримання висновків експертиз, призначених у рамках досудового розслідування», – повідомив начальник Подільського районного управління поліції Віталій Мельниченко.